Galerie

Sinds mijn 20e heb ik al poezen als maatjes, nooit zonder geweest. Alleen het moeten afscheid nemen is haast niet te doen, zo'n storm van verdriet waar je telkens weer doorheen moet. Maar toch, ik kan en wil niet zonder ze, en ben blij dat ik veel mooie foto's en herinneringen heb van al mijn katten. Ik hou van katten, ook onderweg leg ik ze vast als ik er eentje tegenkom.

Dox

Dox

Mooie Dox

Mooie Dox

De meest bijzondere aanhankelijke kat die ik ooit gehad heb, en is mis hem, na ruim 10 jaar in mijn leven. Ik laat zijn portretje in het klein van zijn gezichtje op een ring branden, wordt mooi. Hij heeft mij uitgekozen toen hij 5 maanden oud was, in het asiel. Hij had net als ik luchtwegproblemen.  Hij is 2 weken ziek geweest, weken tussen twijfel en hoop, maar achteraf bleek hij toch iets van darmkanker te hebben, heeft de dierenarts ontdekt. Ik heb hem als eerste huisdier laten cremeren en de as laten uitstrooien. Ik heb ook een pootafdrukje via het crematorium in een hartendoosje laten maken. Zo is hij toch nog een beetje bij ons, naast de mooie foto die ik van hem heb hangen. Noa is nog alleen over nu, ze zijn al die tijd samen geweest, ook samen gespeeld, samen geslapen, ook wel gestoeid. Noa was 2 maanden nog maar toen. Heel andere kat dan Dox, angstig en op haar hoede, maar wil graag door mij worden aangehaald, leunt erg op mij. 

Noa

Noa

Zielig

Zielig

Zo zielig. Zijn minstens 3 maatjes die daar woonden, zijn ineens verdwenen, verhuisd,. De buren aan de overkant.... Elke morgen rende hij de deur uit na zijn ochtend-eten, die kant op. Hij snapte er niks van, bleef voor de achterdeur zitten kijken, bij het lege huis. Hij miste ze echt. Ik vond het hartverscheurend om te zien! Voelde zijn gemis ook bijna..... Hierna werd hij zo ziek en is het niet goed afgelopen helaas.

Op schoot

Op schoot

Het liefst dicht bij ons, maar vanwege zijn regelmatige gespetter (hij was zijn leven lang chronisch verkouden/niesziekte) kon dat niet zo vaak. En hij kon zo lekker met zijn nagels in je benen zitten, met zijn grote pootjes - uit liefde hoor ;) 

Mooie ogen

Mooie ogen

ogen

ogen

Noa

Noa

Samen

Samen

samen

samen

Samen

Samen

Zoveel aan elkaar gehad, zo alleen zonder Dox, de zwarte. Maar zo blij met alle mooie foto's die ik maakte.

Begin van hun leventje bij mij.

Begin van hun leventje bij mij.

Samen uit het Asiel in Ede, Dox van 5 maanden en Noa van 2 maandjes.

Daisy

Daisy